KV de Brink Jeugdkamp 2014

Aan:

Alle jeugdleden van KV de Brink

Betreft:

Opgave en informatie voor het jeugdkamp van KV de Brink.

Zaterdag 5 juli 13:30 uur tot en met zondag 6 juli 16:00 uur.

Waar

Camping “Bij de Bronnen” Wittebergweg 16-18, 7638 PP Nutter/Ootmarsum Tel: 0541-291570

Vervoer

We vertrekken zaterdag 5 juli, met de fiets om 13:30 uur bij ons club-café de Nieuwe Roos aan de Denekamperstraat 36. Bagage (zie bagagelijst) kan daar ook ingeleverd worden, wij zorgen dat het bij ons kampement komt. Zondag 6 juli om 16:00 uur zijn we terug bij het club-café waar jullie opgehaald kunnen worden.

Opgave

Kun je 5 en 6 juli 2014 en heb je zin om mee te gaan meld je dan voor 10 juni aan, bij Erik Kamphuis via de mail ejmkamphuis@home.nl (Onze voorkeur is om via de mail te communiceren met leden en ouders.)

Bij opgave willen we graag van jullie weten; naam en telefoonnummer (mobiel) van ouders, eventuele allergieën, medicijn gebruik en verdere bijzonderheden.

De kosten voor dit kamp zijn € 7,50 per persoon graag bij aankomst te voldoen.

Vragen?

Heb je nog vragen bel/ mail naar Erik Kamphuis 0541 291903 / ejmkamphuis@home.nl of Marc Luft 06 39498549 / marcluft@gmail.com.

Groetjes van de organisatie.

Bagagelijst KV de Brink kamp 5 en 6 juli 2014

Wel meenemen:

o   Luchtbed (met eventueel een opblaaspomp)

o   Slaapzak

o   Kussen

o   Pyjama

o   Toiletartikelen

o   Handdoek

o   Washandje

o   Oude kleren

o   Theedoek

o   Zaklamp