Baanfinale kv de Brink prooi voor Marc Luft

Geplaatst 26 jun. 2013 12:57 door Peter Veelers   [ 26 jun. 2013 23:28 bijgewerkt door Marc Luft ]

Tijdens de derde en vierde wedstrijd heeft Marc Luft nog eens laten zien geen tegenstand te dulden wat betreft de persoonlijke baankampioenschappen bij kv de Brink. Na 4 wedstrijden, waarbij de beste 3 resultaten tellen won hij alle edities. Telkens lagen er voor de winnaar 10 punten klaar. Op de perfect geprepareerde baan was hij bij de derde en vierde wedstrijd telkens een schot voor op de nummer 2, Jochem Wennink, die met miniem verschil Michel Groeneveld in het klassement de baas bleef. In de tweede groep was Bennie oude Vrielink overtuigend winnaar. Ook hij won elke editie. Nummer 2 werd hier Gerard Groeneveld. Uiteindelijk worden de prijzen per team verdeeld. Edwin Scholten werd winnaar van Brink 2. Bij Brink 5 werd Frans Fox winnaar, bij Brink 6 was dit Bertus Sanders.