BK/JV cup voor Michel Groeneveld en Bennie oude Vrielink.

Geplaatst 26 aug. 2020 10:36 door Marc Luft

De jaarlijks terugkerende wedstrijd om de BK (Ben Keupink) en de JV (Jan Veenhuis sr.) is afgelopen zondag verschoten. Mede door de opkomst ontspon zich er een mooie wedstrijd.
Om de BK cup (teams 1 t/m 3) ging in het begin Frank Groeneveld goed van start, na 4 schoten lag hij al boven op de bult bij de Zonnenbergweg, helaas voor hem gingen de volgende 3 schoten minder waardoor de concurrentie dichterbij kon komen. Michel Groeneveld en Edwin Scholten lieten geweldige schoten noteren en plaatsten hun kloten uitstekend. Michel liep langzaam aan uit en na 12 schoten wist hij met 1328 meter de eerste prijs voor zich op te eisen, met op de tweede plek Marc Luft en Jan Veenhuis die een derde plek in nam.

Om de JV cup was de spanning in de wedstrijd nog meer aanwezig en had scheidsrechter Bart Kienhuis zijn concentratie hard nodig. De altijd goed schietende Gerard Arens had deze dag een mindere vorm en schoot zich niet bij de koplopers van de wedstrijd. Wel deden dat Herbert Scholten en wie anders dan Bennie oude Vrielink. Ook Henk Kamphuis had tijdens de wedstrijd een opleving maar kon deze niet vasthouden terwijl hij uiteindelijk een mooi aantal meters mocht noteren. Na 12 schoten had uiteindelijk Bennie oude Vrielink met 1211 meter voldoende om de eerste prijs voor de 8e keer in beslag te nemen.
Na afloop bij café cafetaria de Mors was de prijsuitreiking waarbij Jan Veenhuis sr. de beschikbaar gestelde bekers uit reikte aan de winnaars.