Nieuws‎ > ‎

Brink 1 en 4 naar halve finale Rabocup

Geplaatst 24 mei 2015 11:22 door Peter Veelers   [ 28 mei 2015 04:52 bijgewerkt door Marc Luft ]
In groep A moest Brink 1 op de Komiezendiek in Lattrop aantreden in de kwartfinale om de Rabocup tegen Lattrop Brecklenkamp 1. De Brink nam geleidelijk aan steeds meer voorsprong. Bij het omlegpunt was het bijna een schotlengte. Lattrop kende echter een goede serie op de terugweg en nam zelfs de leiding over. Bij het tweede omlegpunt kende Marc Luft een bijzonder lang schot. De Brink kwam weer op voorsprong. Met slechts 4 schoten werd het derde omlegpunt bereikt door de Brink. Door deze goede serie werd een schotlengte voorsprong genomen. Dit werd niet meer uit handen gegeven zodat een overwinning een feit was.

In groep B traden Brink 4 en Brink 5 tegen elkaar aan op de Zonnebergweg. Over en weer werden al een week lang dikk'n uitgedeeld. Het iets jongere vierde team had lange tijd moeite om afstand te nemen. De Brink 5 bleek nogal stug. Maar uiteindelijk nam de Brink 4 1 ronde voor het einde een definitieve voorsprong van een schotlengte en bereikte hiermee de halve finale.

In de halve finale op 3 juni treed de Brink 1 aan in een uitwedstrijd tegen Oud Ootmarsum 2. De Brink 4 mag op bezoek bij Lattrop Brecklenkamp 4. 

Comments