Brink 1 wint eenvoudig van Lemselo 2.

Geplaatst 14 okt. 2012 22:51 door Marc Luft   [ 14 okt. 2012 22:52 bijgewerkt ]
Vandaag stond de wedstrijd op het programma tegen Lemselo/Eendracht 2. De eerste periode leek een kopie van de wedstrijd van vorige week tegen de hoofdmacht van Lemselo. Na 3 schoten lag Lemselo op een voorsprong van 10 meter. Het verschil tussen de hoofdmacht en het tweede team van Lemselo/Eendracht bleek zeer gering. Enkele mensen van de Brink zetten reeds hun vraagtekens bij de selectieprocedure aan Lemselozijde. De Brink stelde echter orde op zaken. Over de gehele wedstrijd viel er geen enkele misser. Na de eerste periode moest Jochem Wennink vanmwege een rugblessure afhaken. Zijn vervanger, Frank Groeneveld, viel echter prima in. De Brink was vandaag zeer stabiel. Lemselo was minder stabiel. In elke periode viel er een of meerdere missers te noteren. Elke periode werd door de Brink met ruime voorsprong gewonnen, waarvan 2 keer meer dan een schotlengte. Door dit resultaat heeft de Brink reeds 7 punten verzameld na 4 wedstrijden. Vooraf was daar niet op gerekend.

Brink 2 kende ook een prima zondag. Zij wonnen met 3-1 van Nijstad. Daarmee werd hun koppositie verstevigd. Ook Brink 3 blijft bovenin meedoen. Zij wonnen gedecideerd met 3-1 van de Gunne 4