Brinkbank, gereed, geplaatst en nat gemaakt!!

Geplaatst 23 jul. 2012 00:26 door Marc Luft   [ 10 sep. 2012 04:02 bijgewerkt ]
Afgelopen zaterdag 21 juli is de meest besproken bank van de Brink, gereed, geplaatst en nat gemaakt. Twee maanden geleden na een competitiewedstrijd kwam men op het idee om een picknickbank te maken en deze bij de Brinkbaan te plaatsen. Al snel was er al een commissie gevormd met iedereen zijn duidelijke taak. Op een gegeven moment moesten de toeleveranciers van de materialen hun medewerking bewijzen. Geen probleem bleek, boompje zagen, betonplex platen, bouten, moeren, beits, lak, en veel praat (overleg)uren en de eerste werkavond was een feit. Vele ideeen werden geopperd hoe de bank eruit moest komen te zien, maten van tekeningen nemen waarvan op het laatste moment bleek, maar nog op tijd, dat het een kinderpicknick tafel betrof. Op bouwlocatie Scholten, waar ook de catering goed werd verzorgt werdt in twee avonden de bank zover gereed gemaakt dat deze afgelopen zaterdag geplaatst kon worden.
Met vereende krachten, veel plezier en wederom gepraat door de vele technici, is het gelukt om op de mooiste plek van Ootmarsum een pracht "Brinkbank" te plaatsen. Dit heugelijke feit is direct gevierd en met een degelijke doch heerlijke bbq voor de harde werkers onder de af en toe schijnende zon was het de gezelligheid die de boventoon voerde. Foto's tijdens de bouw zijn hieronder te zien!!

Brinkbank juli 2012