Brink B kampioen!

Geplaatst 9 mrt. 2014 12:09 door Peter Veelers   [ 11 mrt. 2014 00:35 bijgewerkt door Marc Luft ]
De Brink B is in de C klasse van de TKC met grote overmacht kampioen geworden. Het team wist onder leiding van Peter Sleiderink en Edwin Scholten maar liefst 16 punten te behalen uit 6 wedstrijden. Slechts 2 punten werden onderweg gemorst. Na 5 wedstrijden was het succesvolle team al niet meer in te halen. Vanmorgen werd nog eens Wilskracht B met grote overmacht verslagen. Op de foto op de achterste rij, Edwin Scholten, Jesse Wennink en Peter Sleiderink. Op de voorste rij, Steven Groeneveld, Lars Niemeijer, Ruben Sleiderink en Gijs Oortman. De junioren hebben de competitie nu afgesloten. Een aantal persoonlijke baan- en straatwedstrijden zullen nog volgen met als toetje in juni de Nederlandse Kampioenschappen.