Brink goed op dreef in Rabocup

Geplaatst 26 mei 2011 23:03 door Marc Luft   [ 27 mei 2011 00:00 bijgewerkt ]
De teams van KV de Brink zijn weer goed op dreef in de Rabocup. Brink 1 kwam uit tegen Gunne 1 op de zonnebergweg. Zij begonnen voortvarend en bij het olegpunt was er een voorsprong van twee schoten. Echter ook op dat punt kwam de klad erin en was het verschil bij het ingaan van het laatste schot een achterstand van 10 meter. Uiteindelijk wist men toch nog te winnen met 7 meter voorsprong.
Brink 2 mocht op bezoek bij de Gunne 3, goede schoten werden afgewisseld met mindere schoten, met een verschil van 20 meter werd er gewonnen.
Brink 5 schoot een uitsekende wedstrijd tegen Vijfsprong 1, met name Gerard Groeneveld was een zeer belangrijke factor. Brink 6 moest het opnemen tegen Oud Ootmarsum 7, beide teams met veel ervaring en het jongere team van KV Oud Ootmarsum wist deze wedstrijd te winnen.