Brink grijpt naast kampioenschap

Geplaatst 15 apr. 2012 04:15 door Peter Veelers   [ 27 apr. 2012 02:24 bijgewerkt door Marc Luft ]
In een rechtstreek duel heeft Lemselo het kampioenschap behaald in de overgangsklasse tegen nummer 2, de Brink. De Brink, vooraf gehandicapt door het ontbreken van Edwin Scholten en Marc Luft beet goed van zich af in de eerste periode. Tot 2 schoten voor het einde lagen beide teams op gelijke hoogte. Een goed geplaatst schot van Lemselo in de scherpe bocht bracht de Brink in de problemen. De Brink werd gedwongen met anderhalve stok op de baan om binnendoor te gooien. Dit mislukte echter zodat Lemselo de eerste periode voor het griijpen had. Lemselo maakte geen fout en pakte het eerste zo broodnodige punt om het kampioenschap veilig te stellen. Lemselo liet in de tweede periode de teugels echter niet vieren. Opnieuw waren beide beide teams aan elkaar gewaagd en moest het laatste schot de beslissing brengen. Michel Groeneveld bracht de Brink echter in veilige haven en haalde de tweede periode binnen. In de derde periode schoot Lemselo een prima wedstrijd, de Brink liet enkele steken vallen en verloor deze periode verdiend. Een 2-1 nederlaag was het resultaat van deze boeiende wedstrijd waarbij de felecitaties naar tegenstander Lemselo gaan voor het behaalde kampioenschap.

De Brink 2 trad op eigen baan aan tegen kampioen, Lattrop Breklenkamp 1. Lattrop was in deze wedstrijd duidelijk sterker. Vanaf het moment dat Boy Borgreve eenmaal aanwezig was, ruim 3 kwartier te laat, ging het iets beter bij de Brink. Maar mede door een schot van Ivo Hanste, die zijn laatste wedstrijd in dienst van de Brink schoot, raakte de Brink op achterstand. Hij schoot in de scherpe bocht recht omhoog. Vermoedelijk heeft Andre Kuipers deze kloot ook nog gezien. De kloot landde 5 meter verder na een dikke tak getoucheerd te hebben. Een 4-0 nederlaag was dan ook niet meer te voorkomen.