Nieuws‎ > ‎

Brink krijgt punten van Beuningen

Geplaatst 30 okt. 2018 04:10 door Marc Luft
KV Beuningen is de Brink goed gezind geweest tijdens jubileumweekend van de Brink. Over het algemeen gezien was het een wedstrijd van een slecht tot matig niveau. Beuningen regerend kampioen had het het stuur en de vaart thuis gelaten.
In de eerste periode begonnen beide teams met matige losschoten met een kleine voorsprong voor Beuningen, gaandeweg produceerde Beuningen ook op de minder moeilijke (lees; secuur) plekken slechte schoten. Geen enkel persoon van Beuningen was bij machte om het slechte niveau te keren. De Brink schoot na een prima jubileumfeest ook niet goed maar was voornamelijk bij de eerste twee periodes aan het eind net iets slimmer dan de tegenstander. Stabieler, minder bewust risico nemend zorgde ervoor dat er al snel een 2-0 voorsprong ontstond voor de Brink. De derde periode werd het mindere niveau voortgezet, ook door de Brink, bij beide teams was de fut eruit. Deze periode was het Beuningen die meer meters over de prima onderhouden en bespeelbare baan maakte dan de Brink. Al met al kan er geconcludeerd worden dat de Brink 2 punten gekregen heeft van Beuningen, waarvoor dank;) 
Door deze uitslag maar ook van de andere wedstrijden is er volop spanning in de ereklasse. KV de Brink bezet momenteel de zesde plek

Comments