Brink lijdt nederlaag bij Beuningen

Geplaatst 2 dec. 2012 11:37 door Peter Veelers   [ 4 jan. 2013 05:16 bijgewerkt door Marc Luft ]
De Brink trad aan tegen de koploper en tevens kampioen van afgelopen seizoen, Beuningen. Op een erg natte baan, waarop vele plassen lagen, ging Beuningen in de eerste periode voortvarend van start. Maar na zo'n 5 schoten begon de Brink terug te krabbelen. Beuningen moest uiteindelijk alle zeilen nog bijzetten om het eerste punt binnen te halen. In de tweede periode begon Beuningen met een geringe voorsprong richting het beginpunt. Op het natte gedeelte wist Beuningen veel winst te pakken tussen de plassen door. De Brink moest passen en verloor met 40 meter. In de derde periode begon de Brink sterk. De eerste drie schoten betekende het voor het eerst deze wedstrijd een voorsprong. Maar richting het natte gedeelte moest de Brink haar voorsprong prijsgeven. Ook nu wist Beuningen elk schot over en tussen de plassen door te brengen en pakte een beslissende voorsprong. Al met al een terechte 3-0 nederlaag voor de Brink zonder echt weggespeeld te worden. De beoogd titelkandidaat Oud Ootmarsum wist nu eindelijk na 9 speeldagen de Brink te passeren op de ranglijst. Of dat voor lange duur is valt nog te bezien aangezien aanstaande zondag de wedstrijd tussen de Brink en Oud Ootmarsum op het programma staat.