Brink lijdt tweede nederlaag

Geplaatst 6 nov. 2011 11:49 door Peter Veelers   [ 6 nov. 2011 23:55 bijgewerkt door Marc Luft ]

KV de Brink moest op bezoek bij het op de derde plaats geklasseerde Noord Berghuizen. Voorafgaande aan de wedstrijd keek leider, Michel Groeneveld, iedereen diep in de ogen en moest besluiten de uitblinker van de voorgaande wedstrijd, Marc Luft, op de reservebank te plaatsen. Hij bleek de voorafgaande avond tegen het protocol in te lang (ver na middernacht) kermis te hebben gevierd. Hij werd hierbij geobserveerd door teamgenoot Jos Oortman. Ze hielden elkaar in de gaten zodat geen van beiden naar huis kon gaan. Bij het losschot bleek Michel Groeneveld toch nog last te hebben van de aanvaring op zaterdag met bambi. Hij werd geramd door een ree. Na 4 schoten was de achterstand reeds 25 meter.  De achterstand liep al snel op naar een onoverbrugbare achterstand. In de tweede periode ging het iets beter. Deze werd onnodig verloren met een verschil van 30 meter. In de derde periode mocht Marc Luft zijn opwachting maken. Dit maakte Noord Berghuizen zeer nerveus. Zij maakten gelijk een aantal fouten zodat de Brink op ruime voorsprong kwam die routineus over de streep werd getrokken. Beste man aan brinkzijde was Edwin Scholten (zie foto). Hij liet liefst 8 goede schoten noteren.

De Brink 2 kreeg bezoek van Oud Ootmarsum 4. Leider Bart Kienhuis bepaalde dat Ivo Hanste niet in de basis zou beginnen. Een opmerkelijke keuze aangezien hij toch een van de betrouwbare krachten is. Brink 2 schoot echter opvallend sterk en kwam alleen in de vierde periode in de problemen. Ook deze periode werd over de streep getrokken zodat een onverwachte 4-0 overwinning geboekt werd