Nieuws‎ > ‎

Brink naar finale Rabocup

Geplaatst 5 jun. 2013 12:49 door Peter Veelers   [ 9 jun. 2013 23:32 bijgewerkt door Marc Luft ]
Het vlaggeschip van KV de Brink heeft evenals vorig jaar zich weten de plaatsen voor de Rabocupfinale. Op de Zonnebergweg gaf tegenstander Hertme 2 lange tijd sterk partij. Na 5 schoten leek Hertme 2 het initiatief te pakken door op een lichte voorsprong te komen.
Maar het daaropvolgende schot van Frank Groeneveld was extreem lang, doorliep een bocht, en rolde uiteindelijk van ellende tergend langzaam van de straat af. Hertme 2 had hier geen antwoord op en moest 50 meter toegeven. Na het daaropvolgende schot wist Hertme nog terug te komen tot 10 meter achterstand, maar daarna was het de Brink dat met een aantal sterke schoten afstand nam.
 In de laatste ronde liep deze voorsprong sterk op en bedroeg op het eind 2 schotlengtes. De tegenstander in de finale op 19 juni zal Wilskracht 2 zijn. Zij wisten reeds de vorige ronde Oud Ootmarsum 1 uit te schakelen, nu was Hertme 1 het kind van de rekening. Om verwarring te voorkomen in de finale zal Wilskracht 2 de rode trainingspakken in de finale aan de kapstok laten hangen en met het oude (blauw/paars) tenue aan de start verschijnen
Comments