Brink onnodig onderuit

Geplaatst 30 nov. 2014 04:22 door Peter Veelers   [ 30 nov. 2014 22:56 bijgewerkt door Marc Luft ]
Voor de Brink stond de vooraf gevreesde uitwedstrijd bij Losser Vooruit op het programma. Op deze zeer selectieve baan was de Brink in de eerste periode in goede doen. Tot 3 schoten voor het einde lag de Brink in gewonnen positie. Maar Jochem Wennink haalde zijn kloot voor zich heen en raakte een boom. Plotseling lag de Brink op achterstand van 30 meter. Dit was niet meer te lijmen zodat de eerste periode naar Vooruit Losser ging. In de tweede periode was er nauwelijks krachtsverschil. Maar op een smal stuk van de baan had Frank Groeneveld zijn kloot wel op de juiste koers maar niet hard genoeg. Vooruit Losser pakte 20 meter en gaf dit niet meer uit handen. Vooruit Losser had tot vandaag nog geen wedstrijd gewonnen maar had nu haar puntentotaal verdubbeld van 2 naar 4. In de derde periode werd Jesse Wennink ingewisseld. Vanaf het losschot pakte de Brink een voorsprong. Mede door missers bij Vooruit Losser liep de Brink weg naar een schotlengte voorsprong zodat uiteindelijk de nederlaag met 2-1 beperkt bleef.