Brink pakt punt bij Ons Streven

Geplaatst 28 okt. 2012 06:06 door Peter Veelers   [ 29 okt. 2012 07:17 bijgewerkt door Marc Luft ]
Onder geweldige omstandigheden trad de Brink aan tegenhet sterke Ons Streven. Aanvankelijk nam Ons Streven geleidelijk aan een voorsprong in de eerste periode tot zo'n 20 meter. Maar de Brink krabbelde terug en gaf het favoriete Ons Streven prima partij. Na een geweldig schot van Marc Luft kwam de Brink voor het eerst op voorsprong. In het begin van het  tweede deel van de eerste periode zette Ons Streven reeds de topschutters in, maar de Brink kon bijblijven. Aan het eind van de periode lag de Brink nog steeds op geringe voorsprong. Arthur Timmerhuis wist bij het laatste schot het eerste punt veilig te stellen. De tweede periode gaf hetzelfde beeld te zien. Lang gingen beide teams gelijk op. Op het eind moest de Brink afhaken. De routiniers aan Brinkzijde hadden een lichte terugval. Ons Streven kon daarop de tweede periode winnend afsluiten. De derde periode was reeds bij het tweede schot beslist. Een schot met enorm veel effect van Jochem Wennink belandde tegen de dijk. Ons Streven profiteerde dankbaar en pakte daarop een flinke voorsprong. De Brink wierp de handdoek, Ons Streven schoot vrijuit. Ons Streven wist uiteindelijk deze derde periode met een schotlengte verschil te winnen. Deze wedstrijd eindigde zodoende in 2-1 voor Ons Streven. Al met al geen slechte uitslag voor de Brink, dat nu met  punten uit 5 wedstrijden in de middenmoot staat.