Brinkprijs voor Erik Kamphuis

Geplaatst 21 jan. 2015 00:25 door Peter Veelers   [ 21 jan. 2015 03:26 bijgewerkt door Marc Luft ]
Het was een koude avond in de warme winter van 2013/2014. Een zwaar gezelschap, ruim 200 kg, beklom plan Vinke en belde met lood in de schoenen aan bij een adres aan het Hofbosch. Dit persoon had niet gelijk toegehapt om zitting te nemen in het bestuur. Dus er moest gepraat worden. Vooral minister Luft hield een zwaar betoog, waarbij hij zijn volledige woordenschat nodig had, om Erik ervan te overtuigen dat zijn aanwezigheid onmisbaar is.  Tegen 23.30 uur was de kogel door het Hofbosch, het was een zware bevalling maar Erik gaf zijn jawoord. Wij hadden Erik weten te strikken om  één jaar mee te lopen als jeugd coördinator.

In het jaar 2014 is er veel gebeurt, met een onnavolgbare inzet, motivatie en doorzettingsvermogen. Wij hebben een klootschietclinic, jeugdkamp, David en Goliath wedstrijd, persoonlijke kampioenschappen gehad en bovenal nu een ledenaantal van 22 jeugdleden!!

Vanzelfsprekend lukt Erik dat niet alleen en heeft hij daarvoor de gehele vereniging nodig. Iedere keer staan er weer volgelingen klaar om het evangelie van Erik toe te passen voor de jeugd. Maar de Brinkprijs is voor één persoon. Door zijn enthousiasme, bevordert dit de gehele saamhorigheid van de Brink en zijn we nu een jonge bloeiende vereniging. Per slot van rekening is de gemiddelde leeftijd nu behoorlijk gedaald.

Erik krijgt de Brinkprijs omdat hij de Brink weer een nieuw impuls heeft gegeven, door de jeugd weer bij de Brink te halen.

Het stagejaar zit erop en we hopen je nu voldoende gepaaid te hebben, dat je op de zelfde voet door blijft gaan en wij als vereniging achter en naast je blijven staan, met raad en daad.

Erik van harte gefeliciteerd met deze ereprijs!