De Brink neemt zware hindernis.

Geplaatst 5 feb. 2017 05:06 door Peter Veelers   [ 6 feb. 2017 06:38 bijgewerkt door Marc Luft ]
Voor het eerst sinds 12 december kon er weer geschoten worden in competitievorm. Een lastige uitwedstrijd stond op het programma. De Brink moest op bezoek bij Vooruit Losser. Op deze baan is alles mogelijk door de hobbelige ondergrond en vele natuurlijke obstakels. De Brink moest het doen zonder Jos Oortman. Hij moest reeds om 1100 uur aanwezig zijn in de Grolschveste voor de wedstrijd van 1430 uur. Van de wedstrijd, Twente - Feyenoord, zal hj wel niet veel gezien hebben.

De eerste periode verliep niet best. Er werd slecht geschoten. Drie schoten voor het einde was de achterstand een schotlengte. Maar op deze baan is van alles mogelijk. Een schot voor het einde was het verschil nog 25 meter. Het laatste schot van Jochem Wennink was echter te ver naar links. Voor Vooruit Losser was het nu een koud kunstje om het eerste punt binnen te hengelen. In de tweede periode was de Brink beter bij de les. Langzaam ging de voorsprong naar ruim 20 meter. Nu waren de Siepels wel bij de les en pakten de tweede periode. In de derde periode werd de lijn van de vorige periode doorgezet. Aan de hand van uitblinker, Marc Luft, werd opnieuw een voorsprong genomen. Al bleef deze hangen op zo'n 10 meter. Drie schoten voor het einde verdubbelde Jochem Wennink de voorsprong. Voor Marc Luft was het bij het laatste schot een formaliteit en schoot de Brink naar een 2-1 overwinning. De Brink behoud de koppositie. Concurrent Lattrop Breklenkamp liet ook een puntje liggen. De voorsprong blijft derhalve 3 punten. Over 2 weken staat de topper tussen de Brink en Lattrop Breklenkamp op het programma. Kan D Brink dan definitief afstand nemen???