De Brink alsnog naar hoofdklasse

Geplaatst 19 apr. 2012 12:22 door Peter Veelers   [ 27 apr. 2012 01:58 bijgewerkt door Marc Luft ]

Ondanks een tweede plek in de overgangsklasse heeft het NKB-bestuur besloten om zowel de nummer 2, de Brink, en nummer 3 Dorp Boer te laten promoveren naar de hoofdklasse, om zodoende weer tot 10 teams te komen in de hoofdklasse. De kampioen in de overgangsklasse, Lemselo, fuseert het komende seizoen met de Eendracht. Aangezien de Eendracht reeds actief is in de hoofdklasse heeft het bestuur besloten om deze fusieclub met slechts 1 team toe te laten in de hoofdklasse. Java eindigde op een eennalaatste plaats in de hoofdklasse en dacht te moeten aantreden voor een promotie/degradatie wedstrijd tegen de Brink. Dit vind dus geen doorgang, Java zal ook het komende seizoen te bewonderen zijn in de hoofdklasse.  Al met al een verrassend zo niet curieus besluit van het NKB-bestuur om dit pas na afloop van de competitie bekend te maken.