De Brink blijft op koers van doelstelling

Geplaatst 19 jan. 2014 11:23 door Peter Veelers   [ 19 jan. 2014 22:50 bijgewerkt door Marc Luft ]
2014-01 LVC nooit gedacht
Het sterrenteam van de Brink moest opnieuw gehavend aantreden. In de uitwedstrijd tegen Nooitgedacht moest de Brink het stellen zonder Arthur Timmerhuis (huwelijksreis in Amsterdam) en de weer opnieuw geblesseerde Jos Oortman. Daarom werd er noodgedwongen opnieuw een beroep gedaan op de veertienjarige, sterk presterende,  Jesse Wennink. De eerste periode kende 2 geweldige losschoten van Arjan Hassink en Michel Groeneveld, waarbij Michel Groeneveld een meter verder schoot. Het tweede schot bij Nooitgedacht, door Martijn ter Duis, mislukte volledig. Zijn kloot kreeg zijn eerste val ver naast de baan richting het kassencomplex. De Brink nam daardoor een grote voorsprong. Gaandeweg deze periode krabbelde Nooitgedacht nog terug maar bleef toch steken op 1o meter achterstand. Het losschot van de tweede periode ging opnieuw tussen Michel Groeneveld en Arjan Hassink. Opnieuw bleef Michel zijn opponent met een meter de baas. Nu was het tweede schot bij de Brink, door Frank Groeneveld, niet echt geweldig. Dit betekende een achterstand van 25 meter. In het vervolg kwam de Brink nog enkele keren dichterbij maar moest toch het onderspit delven. In de derde periode bleef de Brink de eerste 6 schoten op geringe achterstand van zo'n 10 meter. Maar in de tweede serie 6 schoten liep Nooitgedacht ver weg en sleepte  een verdiende 2-1 overwinning uit het vuur. Ondanks de 2-1 nederlaag blijft de Brink exact haar doelstelling, 1 punt per wedstrijd, volgen. Een gedeelde zesde plaats is nu de tussenstand met 13 punten uit even zoveel wedstrijden. De focus ligt nu al op de volgende wedstrijd, over 2 weken, tegen Oud Ootmarsum waar gepiekt moet worden na intensieve trainingssessies.
2014-01 LVC nooit gedacht