De Brink dendert door, tegen Nooit Gedacht.

Geplaatst 13 okt. 2019 04:37 door Marc Luft
KV de Brink, heeft een meer dan verdiende overwinning gepakt tegen Nooit Gedacht uit Noord Deurningen. Een 1-2 winst was een uitslag waar van te voren voor getekend zou worden, achteraf had een 0-3 er ook in gezeten.

Gelijk in de eerste periode liet nooit Gedacht bij het tweede schot een steek vallen, door een misser, Michel Groeneveld wist hier wel raad mee en pakte gelijk 40 meter voorsprong. In het verdere verloop van deze wedstrijd werd de voorsprong uitgebouwd door zeer goede schoten aan brinkzijde. Bram Steghuis, in optima forma, zorgde ervoor dat op 10 meter na er een schot voorsprong was. professioneel werd deze periode een winst voor de Brink.

In de tweede periode was het hele verloop van de wedstrijd anders. Nooit Gedacht gooide goed, De Brink net iets beter. Elk schot werd de voorsprong iets uitgebouwd. Jesse Wennink duidelijk in super vorm pakt moeiteloos 15 meter, evenals zijn broer Jochem op de schutters van Nooit Gedacht. Uiteindelijk was de vastigheid van de Brink, zodat er geen mindere schoten waren, voldoende om ook deze periode winnend af te sluiten.

Doorgaan op de ingezette weg is het enige advies aan de schutters van de Brink, maar zo dacht Nooit Gedacht er niet over. Super schoten van beide kanten leverde een strijd op van hoog niveau. Jelle Kamphuis, altijd veeleisend, schoot een geweldige wedstrijd van het begin tot het eind. Het was steeds stuivertje wisselen en 2 schoten voor het einde leek het erop dat de Brink met een ongekende 0-3 naar huis kon gaan. Bij het laatste schot lag de Brink een paar meter voor en een allerlaatste superschot van Nooit Gedacht was de Brink uiteindelijk te machtig. Een mooie 1-2 overwinning levert op dit moment een mooie derde plaats in de rangschikking.