Nieuws‎ > ‎

De Brink pakt winst tegen Steeds Vooruit.

Geplaatst 15 sep. 2019 09:22 door Marc Luft   [ 15 sep. 2019 23:11 bijgewerkt ]
KV de Brink pakt op een overtuigende wijze de winst tegen Steeds Vooruit. Ondanks blessureleed en vakantie vierende Bas Rouwers bij de Brink, kon de Brink met in de gelederen "good old" Rene Fox een goede wedstrijd schieten. 

In de eerste periode begon Steeds Vooruit sterk, het tweede schot van de Brink was niet goed en hierop was de achterstand 50 meter. Bij het zesde schot in de bocht van de Pannenkoekenplas had Steeds Vooruit een minder schot en was het verschil maar 5 meter in het voordeel van Steeds Vooruit. Het verdere verloop bleef het verschil het zelfde en het laatste schot mocht de uitkomst brengen. Jesse Wennink had een geweldig schot maar Ivo Egbers van Steeds Vooruit kwam er uiteindelijk 60 cm voorbij. 

De tweede periode begonnen beide teams sterk, super lange schoten van beide kanten. Op een cruciale plek op de baan, pakte een tactische manoeuvre van de Brink zeer goed uit, waardoor het geweldige schot van Jochem Wennink voor 35 meter voorsprong zorgde. Bij het derde schot van Rene Fox knapte er een spiertje in zijn bovenbeen waardoor zijn schot ietwat minder was en de voorsprong slonk tot 15 meter. Dubbele pech. Hierop moest de geblesseerde Marc Luft voor hem invallen. Desondanks pakte de jeugd van de Brink met een meer dan uitstekende Bram Steghuis de draad goed op en werd de voorsprong weer uitgebouwd. Uiteindelijk won de Brink deze ronde met 48 meter voorsprong.

De derde periode startte Steeds Vooruit slecht, Michel Groeneveld pakte deze kans met beide handen aan en gelijk was het verschil 50 meter. Dit werd langzaam uitgebreid door geweldige schoten aan Brinkzijde. Aan het eind van deze periode was er nog een kleine discussie, door een foutje van Brinkzijde, met Steeds Vooruit maar de bijzondere sportieve tegenstanders zorgden ervoor dat de "klootschietsport" wint!
Comments