De Brink sluit seizoen als zevende.

Geplaatst 28 apr. 2019 12:03 door Marc Luft
De Brink heeft het seizoen in de landelijke veld competitie afgesloten op een zevende plek.
De laatste inhaalwedstrijd tegen kampioen Beuningen bracht geen punten op voor de Brink.
Beuningen die de wedstrijd begon met een bolderkar vol met vitaminedrankjes, pillen en andere anabolen, begon met een sterk losschot waardoor ze een kleine voorsprong pakten. Lopende deze periode liep Beuningen steeds meer uit en vergrootten ze hun voorsprong. Na 12 schoten van de Brink had Beuningen er nog eentje over. In de tweede periode bood de Brink weerstand, goede schoten van de gebroeders Wennink en Jelle Kamphuis zorgden er voor dat er een kleine voorsprong van zo’n 40 meter ontstond. Beuningen wilde geen punt verspillen aan de Brink en liet met een aantal zeer goede schoten zien dat de voorsprong slonk. Uiteindelijk won Beuningen met 40 meter voorsprong. De derde periode was een kopie van de eerste waardoor de wedstrijd met 3-0 verloren ging.

As. Donderdag om 19:30 uur wacht er weer een duel tegen Beuningen in de KTO cup. Aangezien de thuiswedstrijd gewonnen werd is de onderlinge stand in de competitie dus 1-1. KV de Brink zal super gemotiveerd aan de start staan en toeschouwers zijn van harte welkom op de prachtbaan in de Binnenes.