De Brink stelt klassebehoud veilig

Geplaatst 19 apr. 2015 04:17 door Peter Veelers   [ 19 apr. 2015 23:09 bijgewerkt door Marc Luft ]
Ook volgend seizoen is kv de Brink te bewonderen in de ereklasse. In de laatste competitiewedstrijd tegen Nooitgedacht werd met 2-1 gewonnen. Ruim voldoende om nummer laatst, Losser Vooruit, voor te blijven. In de eerste periode lag de Brink vrijwel continu op lichte voorsprong. Uiteindelijk werd met 15 meter verschil gewonnen. In de tweede periode waren de verschillen gering. Met nog 2 schoten te gaan lag Nooitgedacht op ruim 20 meter voorsprong. Maar 2 geweldige schoten van Jochem Wennink en Marc Luft brachten de Brink op definitieve voorsprong van 25 meter zodat ook het tweede punt binnen was. In de derde periode lag de Brink in winnende positie. Michel Groeneveld liep echter tegen een zweepslag aan tijdens zijn aanloop. Jesse Wennink verving hem op dit schot voortreffelijk maar de winnende positie werd toch 2 schoten voor het einde uit handen gegeven. Jesse Wennink verzuimde de ruime voorsprong te continueren en Jochem, die een geweldige wedstrijd schoot, liet bij het laatste schot zijn kloot uit zijn hand vallen. Inclusief 2 meter straf won Nooitgedacht deze periode met 2,30 meter verschil. De Brink kon niet meer stijgen op de ranglijst omdat Oud Ootmarsum de punten kado kreeg van de Toekomst, omdat zij niet genoeg spelers beschikbaar hadden. De doelstelling, 1 punt gemiddeld per wedstrijd, werd echter exact gehaald.