Dubbelslag in de TKC Cup voor KV de Brink

Geplaatst 24 jun. 2019 00:01 door Marc Luft
Afgelopen woensdag waren de finale wedstrijden van de TKC cup op de Uelserdijk in Oud Ootmarsum. Voor KV de Brink had Brink 1 zich geplaatst door achtereenvolgens Oud Ootmarsum 2, Lattrop Breklenkamp 4, Hertme 1 en Oud Ootmarsum 3 te verslaan. In de finale was Oud Ootmarsum 1 de tegenstander. De Brink 1 begon gelijk met een superschot van Jochem Wennink met bijna een schot voorsprong. Bas Rouwers volgde met een goed schot en de voorsprong was al 1,5 schot. KV de Brink bleef doorgaan en lag in 5 schoten bij het omlegpunt en lag 2,5 schot voor. Gaandeweg de wedstrijd bleef de Brink goed schieten en was Oud Ootmarsum 1 geen enkel moment bij machte om het tij te keren. Uiteindelijk won de Brink verdiend met 3,5 schot voorsprong verdiend van Oud Ootmarsum.

Ook in de B klasse was Brink 5 die de finale had gehaald door Oud Ootmarsum 8, Hertme 7, en de Gunne 6 aan de zegekar te binden. In de finale stonden deze krasse heren tegen het jeugdige Soasel 6. Deze wedstrijd leek wel een kopie van die van Brink 1 want door super schoten van Erik Kamphuis en Herbert Scholten was er al snel een voorsprong. Bennie oude Vrielink raakte nog geblesseerd en uit stilstand wist hij nog genoeg meters te maken zodat de overwinning van de TKC cup 2019 een feit was.

Bij de dames was Lattrop Breklenkamp de terechte winnaar, door de dames van Oud Ootmarsum te verslaan.