Edwin en Denise Scholten winnen oppermachtig.

Geplaatst 8 jul. 2012 23:50 door Marc Luft   [ 9 jul. 2012 07:32 bijgewerkt ]
Zondag 8 juli, zijn de duowedstrijden van KV de Brink verschoten. Het weer zat niet mee, maar de "die hard" klootschieters waren aanwezig. Regen en wind trotserend, werd er geschoten om de klootschiettitel, duokampioen van de Brink. Alle favorieten waren aanwezig en het beloofde een mooie en spannende wedstrijd te worden. Straatkampioen Bennie oude Vrielink kwam slecht uit de startblokken wat gecompenseerd werd door gelegenheids partnertje Naomi Scholten. Ook topfavorieten Marc en Bianca Luft begonnen de wedstrijd slecht. Jan en Veronie Veenhuis begonnen voortvarend en namen gelijk een flinke voorsprong,maar het was stuivertje wisselen in het begin. Zo bleek dat Gerald Wassink het ook moest hebben van zijn zoon Bas. Het constant schietende koppel Edwin en Denise Scholten bleken vandaag echter oppermachtig en schoten zich naar de eerste plek met 1041 meter. Na afloop werden bij camping de Witte Berg de prijzen uitgereikt; tweede Marc en Bianca Luft 887 meter, derde Bennie en Naomi 879 meter, vierde Gerard en Marietje Groeneveld met 843 meter, vijfde Gerald en Bas Wassink 814 meter, zesde Jan en Veronie Veenhuis 813 meter, zevende Olivier en Steven 802 meter en achtste Michel en Sabine Groeneveld met 701 meter.
2012-07-duowedstrijd2012-07-duowedstrijd2012-07-duowedstrijd

Ook de kinderen hebben zich door het weer uitstekend vermaakt!!!
2012-07-duowedstrijd