Nieuws‎ > ‎

Eenvoudige overwinning de Brink bij Lemselo

Geplaatst 6 jan. 2013 04:11 door Peter Veelers   [ 6 jan. 2013 06:56 bijgewerkt door Marc Luft ]
Het eerste team van kv de Brink moest op bezoek bij de nummer laatst, Lemselo 2. In de eerste periode nam de Brink geleidelijk aan een steeds ruimere voorsprong. Na 6 schoten was dit bijna een schotlengte. In het tweede deel schoot de Brink minder sterk en verloor enigzins terrein. Maar het eerste punt kwam niet meer in gevaar. Ook het tweede punt werd eenvoudig gewonnen.
Deze periode werd op prima niveau geschoten en met bijna een schotlengte gewonnen. De derde periode begon slecht voor de Brink.
Lemselo weigerde te
profiteren zodat de achterstand gering was. Ook de daaropvolgende schoten waren niet om naar huis te schrijven. In het tweede deel van de derde periode hervond de Brink zich en zette Lemselo onder druk. Na 2 missers aan Lemselozijde was de voosprong al snel weer bijna een schotlengte. Een 3-0 overwinning voor de Brink was een feit. Met deze overwinning stijgt de Brink op de ranglijst naar de vierde positie. De doelstelling voor dit seizoen was om in 18 wedstrijden 18 punten te behalen maar nu na 11 wedstrijden zitten reeds 17 punten in de knip. Na afloop werd vanwege een welverdiende vakantie van Gerrit en Minie de nieuwe buitenresidentie geopend van kv de Brink, cafe Radboud
Comments