Ereprijzen voor Brink persoonlijk straat TKC

Geplaatst 27 apr. 2014 09:36 door Marc Luft
Vanochtend zijn de persoonlijke straat wedstrijden van de TKC verschoten. De hoofd/ overgangs klasse en 1-2-3e klasse mochten de 800 meter schieten op de Steenmatenweg. Klasse 4-5-6-7-8 konden hun kunnen tonen op de Kooiweg. De organisatie lag in de handen van KV de Brink welke uitstekend vervuld werd.
In de 8e klasse wist Dolf van Benthem een keurige 3e plaats te halen, een derde plaats was teven weg gelegd voor Gerard Arens in de 6e klasse. Bennie oude Vrielink altijd goed op straat behaalde in de 4e klasse een keurige 2e plaats. Verassing van de dag was een tweede plek voor Cor Steghuis in de 2e klasse onder regenachtige omstandigheden. In de Hoofd/ overgangsklasse was het Marc Luft die een 2e plaats opeiste. Al met al 5 keurige ereplaatsen voor de Brinkleden..