Familie Heerink winnaar Welkoop Pinksterwedstrijd

Geplaatst 18 jun. 2011 09:41 door Marc Luft   [ 18 jun. 2011 09:59 bijgewerkt ]

Traditioneel werd op tweede pinksterdag door KV de Brink een klootschietwedstrijd gehouden op het selectieve parcours op de Mors. Het parcours dat deels tussen stoepranden loopt en een chicane bevat is zeer selectief en voor elk type klootschieter goed toegankelijk. In de 50+ klasse bleek Gerrit Heerink zeer bedreven in het

ontwijken en benutten van alle obstakels en won verdiend. Nummer 2 werd Bennie oude Vrielink en derde werd Bertus Sanders. In de groep jonger dan 50 jaar werd Henk Heerink winnaar, zoon van de winnaar in de veteranen klasse. In het algehele klassement moest hij wel zijn vader en Benie oude Vrielink voor zich dulden. Nummer 2 werd Peter Veelers en nummer 3 werd Dennis Heerink. Na afloop in café de Nieuwe Roos konden de winnaars een tegoedbon van hoofdsponsor de Welkoop tegemoet zien.