Flynth bokaal

Geplaatst 19 jun. 2012 03:57 door Peter Veelers   [ 21 jun. 2012 04:38 bijgewerkt door Marc Luft ]

Ook dit jaar organiseert KV De Vijfsprong weer de ronde wedstrijd op de zonneberg. Voorgaande jaren beter bekend als de GIBO-Bokaal, maar door een naamswijziging is het  nu de FLYNTH-bokaal geworden. De regels en voorwaarden voor de ronde zijn niet gewijzigd. Daarom de onderstaande uitnodiging met een foto van ons bestuur met de sponsor.

Op zondag 1 juli aanstaande organiseert KV De Vijfsprong wederom de FLYNTH bokaal.

Deze wedstrijd voor alle georganiseerde klootschieters uit de LOT-parochies (Lattrop, Ootmarsum en Tilligte) wordt wederom op de Zonneberg verschoten. Start is op de zandweg bij de fam Borggreve.

Het inschrijven voor de wedstrijd begint om 9:30 uur tot 10:15 uur. Hierna volgt zo spoedig mogelijk de start.

Er wordt net als voorgaande jaren in verschillende klassen geschoten met in elke klasse diverse fraaie prijzen

1e prijs             € 20,--

2e prijs             € 15,--

3e prijs             € 10,--

Klasse indeling voor de FLYNTH bokaal 2007

Klasse 1          hoofd klasse en 1e en 2e klasse uit de TKC competitie

Klasse 2          3e 4e 5e klasse uit de tkc competitie

Klasse 3          6e 7e 8e en 9e klasse uit de tkc competitie

Dames spelen in een aparte dames klasse

Het team bestaan uit 3 of 4 spelers de persoon uit de hoogste klasse bepaald de indeling van het team.

Het startgeld is  € 5,-- per team bij inschrijving te voldoen..

Verder is er voor de overall winnaar bij zowel de dames als de heren een fraaie wisselbeker beschikbaar gesteld door de FLYNTH groep

De prijzen zullen door een afgevaardigde van de FLYNTH-groep worden uitgereikt bij café Rouwers om Ongeveer 12:30 uur

Tot ziens op 1 juli op de zonneberg.

Namens KV De Vijfsprong

G. Kamphuis