Frans Fox ontvangt veel waardering bij afscheid

Geplaatst 8 sep. 2014 06:53 door Peter Veelers   [ 8 sep. 2014 10:19 bijgewerkt door Marc Luft ]
Na ruim 30 jaar deel te hebben uitgemaakt van de Zilverenkloot commissie heeft Frans Fox na afloop van de Zilveren Klootwedstrijd van afgelopen zondag officieel afscheid genomen van deze commissie. Al die jaren was hij druk met het stimuleren van klootschieters om deel te nemen. Tevens had hij de organisatie over de stokleggers in handen en zorgde dan ook dat er stokken aanwezig waren. Na afloop van al die jaarlijkse wedstrijd ging hij met de traditionele pet rond. De heer Luttikhuis, onafhankelijk voorzitter van deze commissie,  sprak hem met lovende woorden toe. Frans Fox wist zelfs 2 keer de selectiewedstrijd van noord te winnen in 1972 en 1973, destijds nog namens Lattrop. Dus mocht hij als veuropscheeter de wedstrijd aanvangen. Tegenwoordig is hij al vele jaren lid van kv de Brink. Onder applaus van de klootschieters van noord en zuid ontving Frans Fox een enveloppe. Zijn functie binnen de commissie wordt overgenomen door Raymond Borgreve van k.v. Ons Streven uit Tilligte.