Nieuws‎ > ‎

Geen punten voor de Brink

Geplaatst 13 nov. 2017 01:02 door Marc Luft
Op een zeer natte klootschietersbaan mocht de Brink aantreden tegen Nooit Gedacht. Regen en kou zijn op deze zondagochtend niet in het voordeel voor de klootschieters en klootschietsport. Beide teams warmden zich goed op en KV de Brink kwam het beste uit de startblokken met een goed schot van Jochem Wennink. De daaropvolgende schoten waren van beide teams goed, ondanks de natte baan met veel waterplassen. Het was uiteindelijk een minder schot van de Brink, gevolgd door een superschot van Nooit Gedacht die het verschil bracht in deze periode. De Brink was niet bij machte om deze achterstand om te buigen en verloor het eerste punt. 
Ook het tweede en derde punt ging eigenlijk op de zelfde manier als het voorgaande. Een minder schot waarop tegenstander Nooit Gedacht, met uitblinker Mark Tijkorte, goed antwoorde. Dit veroorzaakte een achterstand die op deze baan onder deze condities niet meer in te halen was. 
In de ereklasse is er nu een schifting ontstaan in de ranglijst, vier teams die spelen om het kampioenschap en vier teams die gaan voor klasse behoud, waaronder KV de Brink.

Comments