Jaarfeest de Brink groot succes.

Geplaatst 19 mei 2014 03:36 door Marc Luft

Afgelopen zaterdag werd voor de seniorenleden het jaarfeest gehouden. De feestcommissie, Gerard Arens, Wouter Oude Vrielink en Marc Luft. hadden een fraai programma in elkaar gedraaid. Allereerst werd men bij binnenkomst in groepen verdeeld. Daarna volgde een fraaie puzzeltocht door het centrum van Ootmarsum aan de hand van foto's. Onderweg werd er gepost met daaraan gekoppeld spelletjes, hoefijzergooien, butken met veldkeien en een klompenspel. Tegen 2030 kwamen de eerste groepen terug bij stamcafe de Nieuwe Roos alwaar het feest ook plaats zou vinden. De traditionele loterij werd tegen 2300 uur verricht. De feestcommissie was er in geslaagd vele mooie prijzen te bemachtigen. De loten werden dan ook gretig door de leden afgenomen. Tegen 2400 uur was het officiele gedeelte voorbij en gingen de eerste mensen huiswaarts na een zeer gezellige geslaagde avond.