Jeugd Brink zeer succesvol bij persoonlijk straatwedstrijd

Geplaatst 14 apr. 2011 09:46 door Jan veenhuis   [ 14 apr. 2011 23:21 bijgewerkt door Marc Luft ]

De jeugd van de Brink is zeer succesvol gebleken bij de persoonlijke straatwedstrijden van de TKC.

De wedstrijd werd verschoten op twee verschillende straten in Weerselo.

De stand werd opgemaakt na twee wedstrijden, de twee uitslagen werden bij elkaar opgeteld.  In categorie 1, de jongste schutters, heeft Olivier Scholten de 1e plaats bemachtigd, hij lag maar liefst twee schoten voor op de nummer 2. Beide wedstrijden wist hij te winnen.

In categorie 2 veroverde Jesse Wennink de tweede plaats. Na een goede tweede wedstrijd wist Gijs Oortman als nog de derde plek te veroveren. Ruben Sleiderink werd verdienstelijk vijfde. Debutant in categorie 2, Lars Niemeijer, behaalde na twee wedstrijden een 13 plek.

Door een zeer goede eerste wedstrijd wist Jochem Wennink het goud te bemachtigen in categorie 3, hij had de eerste wedstrijd maar liefst 2 schoten voorsprong had op nummer twee, deze voorsprong gaf hij de tweede wedstrijd niet meer uithanden. Koen oude Weerink behaalde door een minder tweede wedstrijd toch nog een 7e plaats. Niek Niemeijer bezette door twee constante wedstrijden te schieten een 13e plek.

In de 4 categorie (de oudste jeugd) behaalde Bjorn Niemeijer een 8e terwijl Wouter oude Vrielink een 11e plaats in de wacht wist te slepen.
Op de bijgevoegde foto staan de prijswinnaars.