Nieuws‎ > ‎

Jeugdclinic 5 april

Geplaatst 31 mrt. 2014 23:19 door Marc Luft

Schrijf een bijschrift

 
Klootschietvereniging KV De Brink zijn op zoek naar nieuwe jeugdleden in de leeftijd vanaf ongeveer 7 jaar; zowel jongens als meisjes zijn welkom die onze vereniging willen komen versterken. Daarom organiseren wij op zaterdag 5 april a.s. van 15:00 uur tot 17:00 uur een klootschietclinic met ervaren trainers die je het klootschieten uitleggen en leren.
 
De onderdelen kracht, techniek, teamsport komen aan de orde. Maar bovenal gaat het er om dat je het leuk vindt om met leeftijdsgenoten een prestatie te leveren en onderling een band op te bouwen. Elkaar aanmoedigen om een geweldig schot te maken zorgt voor een prima onderlinge band en teamspirit. Tijdens de vele activiteiten per jaar wordt dit aspect nog eens benadrukt tijdens een kamp of vossenjacht.

Er zijn verschillende spelonderdelen en leuke prijzen te winnen. We verzamelen ons om 14:30 uur bij Café De Nieuwe Roos, Denekamperstraat 36, dat is ons vertrekpunt met de fiets, wij fietsen gezamenlijk over het veilige fietspad naar onze prachtige grasbaan aan de ‘Binnenes’ op de flanken van de Kuipersberg. Vergeet je trainingspak en sportschoenen/voetbalschoenen niet.

Gedurende het seizoen vinden de trainingen plaats op de vrijdagavond van 18:00 uur tot 19:00 uur. Wij verzamelen ons om 17:45 bij Café De Nieuwe Roos. De eerste 3 trainingen zijn gratis. Ben je dan enthousiast en je wilt lid worden van onze vereniging, dan kun jij je hierna als lid aanmelden.
 
Wordt je net zo goed als Jochem Wennink?? Hij mocht reeds deelnemen aan internationale wedstrijden in Italie en Ierland. De contributie bedraagt €15,00 per jaar. Ook gaan we competitie spelen tegen andere verenigingen, deze wedstrijden vinden plaats op de zondagmorgen, één keer in de 14 dagen altijd om 10:00 uur ’s ochtends. Vervoer wordt geregeld onder de leiders en leden. Op ouders wordt over het algemeen geen beroep gedaan, maar die zijn natuurlijk wel van harte welkom.

Wat kunnen jullie van KV De Brink verwachten? Jullie krijgen van ons een trainingspak en een baankloot. Er zijn 4 activiteiten in het jaar, waaronder dat we op kamp gaan. Voor de rest, laat je verrassen door ons. Mocht je mee willen doen op 5 april graag aanmelden bij:

Erik Kamphuis 0541-291903 ejmkamphuis@home.nl
Jochem Wennink 0541-293149 jochemwennink@hotmail.com

Heeft u nog vragen? Laat het ons weten.

Comments