Jeugdclinic kv de Brink groot succes

Geplaatst 5 apr. 2014 10:46 door Peter Veelers   [ 5 apr. 2014 11:52 bijgewerkt door Marc Luft ]
KV de Brink wil graag meer jeugdleden verwelkomen bij haar club. Daarom werd onder de Ootmarsumse jeugd via de school een brief verspreidt. Op zaterdag 5 april verzamelden 27 kinderen bij cafe de Nieuwe Roos. Van daaruit werd naar de Brinkbaan in de Binnenes gefietst. Daar werden de kinderen welkom geheten door Erik Kamphuis. De kinderen werden in groepen verdeeld en gingen klootschietgerelateerde spellen doen. De jeugdcommissie had het een en ander in gereedheid gebracht op de baan. Het enthousiasme was groot temeer omdat er mooie prijzen te winnen waren. Punten scoren door een gatendoek, een recordschot, precisiegooien, bötken en tussen pionnen door gooien. Zeer fanatiek waren de jongens en meisjes bezig om punten te verzamelen. Na afloop werd er nog een wedstrijd geschoten tussen de verschillende groepen. Ook liet Jochem Wennink nog even zien hoe ver en hard je kunt gooien. Met open mond keken de kinderen toe. Als je zo goed wordt als hij mag je naar wedstrijden in het buitenland! Met een broodje knakworst en de prijsuitreiking werd de mooie middag, uitstekend georganiseerd door de jeugdcommissie, afgesloten. De kinderen kregen een brief mee met informatie wat KV de Brink zoal te bieden heeft. Met daarop de trainingsavonden en activiteiten, waaronder een kamp. Een behoorlijk aantal kinderen wilde al gelijk lid worden. De Brink heeft goede hoop 1 a 2 nieuwe teams te kunnen verwelkomen.

KV de Brink klootschiet clinic 05-04-2014