Jochem Wennink championstour winnaar!!!

Geplaatst 23 feb. 2013 11:39 door Marc Luft
Jochem Wennink schutter van KV de Brink heeft vandaag de laatste wedstrijden van de championstour geschoten en is winnaar geworden. De championstour wordt verschoten door de zgn "kernploeg" van de Nederlandse Klootschieters Bond. Alleen al om hier aan mee te doen moet je je dmv verschillende wedstrijden kwalificeren, daarbij komt ook nog dat de wedstrijden door heel nederland verschoten worden.
Van de 8 wedstrijden die verschoten zijn heeft Jochem 5 (!) keer een eerste plaats, één keer 2e, één keer derde en éen keer een 5e plaats gehaald. Met een totaal aantal punten van 41 punten (beste zes wedstrijden van de acht tellen) had hij maar liefst 6 punten voorsprong op nummer twee. Gerust kan gesteld worden dat Jochem met zijn 16 jaar een topper is op nationaal niveau!!!
Om de uitslag te bekijken klik hier en klik op "Jongens straat.pdf".