Jochem Wennink plaatst zich voor E.K. Italie!

Geplaatst 3 dec. 2011 11:46 door Peter Veelers   [ 5 dec. 2011 00:15 bijgewerkt door Marc Luft ]
Jochem Wennink Nederlands kampioen straat
Vandaag werd de laatste selectiewedstrijd verschoten voor de selectie voor het E.K. volgend jaar in Italie. In Busloo leverde Jochem Wennink een geweldige prestatie door op het onderdeel straat in het eindklassement als derde te eindigen. Dit betekent deelname aan het E.K. volgend jaar in Italie. Voor de 15-jarige Jochem is dit loon naar werken. Afgelopen zomer trainde hij vrijwel dagelijks. Zelfs zijn voetbalcarriere moest er aan geloven. Het E.K. zal plaatsvinden in het hemelvaartweekend 2012 in Pesaro Italie, info.
Klik hier voor de uitslagen van de 8 wedstrijden waarvan de beste 6 telt, van de champions tour... De champions tour zijn wedstrijden voor de zogenaamde "kernploeg" van de Nederlandse klootschietbonden, om bij de kernploeg te horen, dienen er ook diverse selectiewedstrijden verschoten te worden.

De wedstrijdbanen voor het 14e EK 2012, in Italie...

EK locatie: Pesaro Italie