Jochem Wennink Twents Kampioen!!

Geplaatst 5 jun. 2016 23:50 door Marc Luft   [ 5 jun. 2016 23:52 bijgewerkt ]
Schrijf een bijschrift
Zondagmorgen 5 juni zijn de selectiewedstrijden verschoten voor de definitieve selectie voor de wedstrijd om de Zilverenkloot, die zal plaatsvinden op zondagmiddag 4 september om 13.30 uur op de Haarlerheidebaan te Reutum.
Maar liefst 78 klootschieters namen deel aan deze wedstrijd, die tevens de strijd was om het Twents kampioenschap.
Jochem Wennink (de Brink) kwam als beste deze morgen naar voren en mag zich Twents kampioen noemen. Tevens is Jochem Wennink de veuropscheeter van Noord.
De winnaar bij Zuid was Arjan oude Vrielink (woont in Oldenzaal) van Oud Ootmarsum.
Dat de wedstrijd op 4 september een spannende strijd wordt is al zeker. Het verschil in meters bij elkaar opgeteld van beide teams van de  eerste 25 personen (125 schoten) bedraagt slechts 3 meter in het voordeel van Noord.

Grote rekenmeesters hebben al uitgerekend dat de Brink naar alle waarschijnlijkheid ook de eerste prijs voor de beste drie schutters opeisen!!

Verdere uitslagen van de Brinkleden zijn als volgt;
 plaatsnaam meters
 1Jochem Wennink685,10