Jubileumronde KV Oud Ootmarsum

Geplaatst 29 jun. 2012 05:29 door Marc Luft
Beste klootschieters,

Onze klootschietersvereniging K.V. Oud Ootmarsum bestaat dit jaar 50 jaar. Om dit op sportief gebied met jullie te vieren organiseren wij op zondag 15 juli 2012 een jubileumwedstrijd. Deze wordt gehouden rond ons clubgebouw aan ‘Uelserdijk’ in ‘Oud Ootmarsum’.

De jubileumswedstrijd bestaat uit een ronde die wordt verschoten in teamverband, alsook een individuele recordschot wedstrijd. De ronde bevat een straat- en baangedeelte.

De wedstrijd zal worden gehouden in 2 klassen, ‘heren 55-‘ en ‘heren 55+’. Aanvang van de ronde is tussen 9:30u en 10:30u. Deelnemende teams dienen zich te melden bij het clubgebouw.  Aanvang voor het recordschot is vanaf 9:30u. Met de ronde en het individuele gedeelte zijn mooie geldprijzen te winnen.

Ronde
Team van 2 of 3 schutters.
nleg van €6,- per team.
Materiaal vrij te kiezen (op baan dient te worden geschoten meteen baankloot).

Individuele gedeelte
Individuele wedstrijd over een straatparcour.
Iedere schutter schiet 2 keer.
Inleg van €2,- per deelname, meerdere pogingen mogelijk.
Materiaal is vrij te kiezen

Aanmelden
Om deel te nemen aan deze wedstrijden kunt u zich per e-mail of telefonisch aanmelden, uiterlijk tot 4 juli a.s. aanmelden bij via

info@kvoudootmarsum.nl