Jubileum weekend de Brink volop gezelligheid.

Geplaatst 30 okt. 2018 00:18 door Marc Luft   [ 30 okt. 2018 00:37 bijgewerkt ]
Het 50 jarig jubileum van KV de Brink is dit weekend volop gevierd. Afgelopen donderdag werd er al groen gehaald door enkele "die hards" oudere leden van KV de Brink die overdag ook tijd hebben. De bus met groen werd veilig in de loods gezet zodat eventuele rebellie geen mogelijkheden had om het groen weg te kapen.

Vrijdagavond 19:00 uur druppelden de eerste leden weer binnen om van het groen een geweldige boog te maken. Voor de een was het de eerste keer voor de andere gesneden koek. Bijna iedereen had een mening waar en hoe de boog inclusief de boog/schoorlijnen bevestigd moesten worden. Binddraad, touw en groen, veel groen was er nodig. Sommigen hadden nu meer hars op de handen dan met het groen halen voor het paasvuur. De roosjes door een tiental enthousiaste vrouwen gemaakt, completeerde de versiering. Dat het uiteindelijk resultaat er mocht wezen, was wel te zien aan de tevreden gezichten, zeker ook van uitbater Arjan en Karin Smelt.

Zaterdagmiddag had de jeugd haar jubileumfeest, een grote slagroomtaart werd aangesneden en smakelijk verorbert door de jeugdleden. Aansluitend gingen ze de Mors op om met een tennisbal een parcours af te leggen en tussendoor spellen als; blikgooien, ouderwets katapult schieten, knikkerspel, bekers blazen en smarties sorteren. Teruggekomen bij cafe de Mors was de stamtafel voorzien van aluminiumfolie en daaroverheen werd de patat, frikandellen en verschillende sauzen gedrapeerd. de jeugdige leden vonden het geweldig. Tevreden en met volle buiken gingen ze naar huis en niet te vergeten met een een echte KV de Brink muts.

Om 20:00 uur begon voor de senioren de party, koffie met een petit four werd er geserveerd in diverse smaken. En nadat iedereen voorzien was van een drankje, feliciteerde voorzitter Marc Luft alle leden met hun jubileum en bedankt hij ook de uitbaters van het stamcafe met een bos bloemen en een groepsfoto van alle leden van de vereniging. De lotenverkoop werd gestart en de Dakkapel kwam binnen om het feest nog groter en gezelliger te maken, de sfeer zat er goed in. Na de traditionele loterij werd het feest nog doorgezet tot in de late uurtjes.

Meer foto's zijn te vinden via de volgende link