King off the Road, Jochem Wennink, verdedigt titel

Geplaatst 5 okt. 2014 05:32 door Peter Veelers   [ 5 okt. 2014 23:12 bijgewerkt door Marc Luft ]
Aanstaand weekeinde zal Jochem Wennink in het Ierse Cork zijn titel, King off the Road, samen met Manon Zanderink van kv Beuningen, verdedigen. Dit zal de laatste wedstrijd zijn die Jochem als junior zal schieten. In oktober wordt hij 18 jaar, zijn rijbewijs heeft hij al binnen. Aanstaande zondag, 12 oktober, zal hij in duovorm met Manon de strijd aanbinden met een Duits en Iers duo. Een traject van 1800 meter zal met de stalen kloot in zo weinig mogelijk schoten afgelegd moeten worden. Vorig jaar konden zij onbevangen de strijd aan gaan maar nu moeten zij toch met de druk van titelverdediger om kunnen gaan. Aanstaande woensdag vertrekt de Nederlandse delegatie vanaf Schiphol. Op maandagavond zetten zij weer voet op Nederlandse bodem. Zijn vader Hans, zal Jochem begeleiden, broer Jesse en Peter Veelers zijn ook van de partij. Na afloop van de competitiewedstrijden nam voorzitter Gerald Wassink het woord ten overstaan van veel leden. Hij overhandigde namens de vereniging een enveloppe als tegemoetkoming voor de kosten. Namens de Brink werd hem veel succes gewenst. Zondag zullen velen reikhalzend uitkijken naar het resultaat!