Nieuws‎ > ‎

Kluppelshuizen winnaar karbonaderonde

Geplaatst 10 jun. 2017 12:05 door Peter Veelers   [ 12 jun. 2017 01:24 bijgewerkt door Marc Luft ]
Voor de tweede keer werd de Karbonaderonde georganiseerd door café De Mors en KV De Brink. Een ronde voor klootschieters en niet klootschieters. Kortom, iedereen mag deelnemen. Diverse vriendengroeten, voetbalteams en broederteams namen deel. De gezelligheid stond voorop. Vlak voor de start om 1300 uur kwam een grote touringcar de Zonnebergweg op rijden. Een grote groene delegatie stapte uit, Kluppelshuizen uit Almelo. Zij waren er vorig jaar ook al bij. Dit jaar kwamen zij met nog een aantal personen extra. De deelnemers mochten een mooie ronde ronde afleggen over straat en zandpad. Onderweg werd uiteraard iedereen voorzien van en drankje door Arjan en Karin. Bij de dames werd Oud Ootmarsum met 50 schoten winnaar. Ondanks een valpartij van Denise Scholten wisten zij stand te houden. Bij de veteranen werd de Vijfsprong winnaar met 42 schoten. Nummer 2 werd De Brink ( Gerard Arens, Dolf van Benthem en jan van de Wunne) met 44 schoten. Derde werd Oud Ootmarsum, het team van  Kuupgait, de Venboer en Bets met 47 schoten. In de klasse tot 50 jaar werd Kluppelshuizen winnaar met 36 schoten. De Brink werd tweede met 38 schoten ( Jochem Wennink, Bas Rouwers, Jan Veenhuis en Michel Groeneveld). Derde werd Kluppelshuizen 2 met 40 schoten.

Bij de niet klootschieters wist het team van de firma Blom, onder leiding van Joost Ten Oever te winnen met 29 schoten. Nummer 2 werd het team van de Sappige Kearls met 31 schoten. Nummer 3 werd Café de Poort met 32 schoten.

Na afloop werd bij café De Mors volop genoten van het onbeperkt karbonade's eten. De koks, Edwin Scholten en Erik Kamhuis, wisten de hongerige gasten ruim voor te blijven met hun bakkunsten. De organisatie kon reeds bekend maken dat op 9 juni 2018 de derde editie gaat plaatsvinden hetgeen feestelijk aangekleed gaat worden I.v.m het 50 jarige jubileum van KV De Brink


Comments