KV de Brink DOET

Op 22 maart doet KV de Brink mee aan het initiatief van het oranjefonds “NL doet”.

Dit is de grootste vrijwilligersactie van Nederland, georganiseerd door het Oranje Fonds.

Ook KV de Brink heeft een klus aangemeld bij NLdoet, de klus bestaat uit “groot baanonderhoud”. Dat zijn onder andere klusjes zoals; meterpaaltjes herstellen, ‘slagbomen’ repareren, verharding onder de picknickbank, afrastering herstellen, enz. enz.

Daarvoor hebben we U nodig!!

Samen aan de slag

Overal in het land zijn leuke vrijwilligersactiviteiten te doen. Zo ook op de Brinkbaan.

Wanneer: 22 maart

Hoe laat: 13:30 uur tot ca. 17:00 uur

Deze middag is bedoeld om samen als verenigingsmensen onze handen uit de mouw te steken waarbij de gezelligheid voorop staat.

Vanzelfsprekend wordt er ook voor een hapje en drankje gezorgd, met mate...:)

Verdere informatie volgt van de organisatie, via de site www.kvdebrink, mail, mondeling of op papier..

Alvast bedankt en tot de 22e

De organisatie,