Nieuws‎ > ‎

KV de Brink laat punten liggen tegen Noord Berghuizen.

Geplaatst 2 mrt. 2020 10:49 door Marc Luft
KV de Brink heeft niet het gewenste resultaat behaald tegen Noord Berghuizen in een matige wedstrijd. 
In de eerste periode begonnen beide teams nagenoeg gelijk, het tweede schot van de Brink miste kracht en richting waardoor Noord Berghuizen iets voorsprong pakte dit werd uitgebreid doordat het vierde schot van de Brink ook niet optimaal was. De hele ronde liep de Brink achter de feiten aan door goede schoten afgewisseld met mindere schoten. Terecht won Noord Berghuizen deze ronde dan ook met zo'n 30 meter verschil. 
De tweede ronde was de Brink vanaf het begin bij de les, prachtige schoten van Michel Groeneveld en Bas Rouwers zorgden voor een voorsprong van zo'n 15 meter, door een machtig schot van Jochem Wennink kon de Brink een voorsprong pakken van 40 meter. noord Berghuizen bleef vechten maar de Brink was niet van plan om deze voorsprong nog uit handen te geven. Een gelijke tussenstand tot gevolg.
De derde ronde mocht dan weer de beslissing brengen wie er met de winst vandoor zou gaan. De Brink liet Jochem Wennink uit tactisch oogpunt het losschot schieten dit leek goed uit te pakken, bij de scherpe bocht van Hams lag de Brink er beduidend beter voor dan Noord Berghuizen. Door de kloot niet op de baan te plaatsen van Brinkzijde (schutter is bekend maar noemt zijn eigen naam niet in verslagen) ging de regel in werking van een geldig schot met nul meters.... Dit betekende een achterstand van 1 schot, de Brink gaf niet op en er warren echt mogelijkheden om weer terug in de wedstrijd te komen maar dit mocht niet lukken. Noord Berghuizen bleef netjes door schieten en wist dit tot het eind vast te houden. Dit resulteerde in een 1-2 nederlaag voor de Brink.
KV de Brink bivakeerd op een mooie een vierde plaats. (op de foto topschutter Jesse Wennink)
Comments