Nieuws‎ > ‎

KV de Brink net niet tegen Ons Streven.

Geplaatst 31 mrt. 2019 23:15 door Marc Luft
KV de Brink kon het niet redden om een punt mee te nemen in de wedstrijd tegen Ons Streven uit Tilligte.
In de eerste periode gingen beide teams goed van start met lange schoten, gaandeweg deze periode pakte Ons Streven bij elk schot een paar meter. Goede schoten van beide teams maakte er een mooie wedstrijd van. Maar het was nimmer een spannende periode, Ons Streven was gewoon sterker dan de Brink en won met 80 meter verschil.
De tweede periode startte met een misser van Ons Streven en de Brink pakte door een goed schot van Michel Groeneveld 35 meter, dit wist de Brink tot vier schoten voor het einde vast te houden, mede door geweldige schoten van Jesse en Jochem Wennink. Het was uiteindelijk toch Ons Streven die door een zeer lang schot van Luuk ten Dam de voorsprong wist te pakken en bij het laatste schot was het verschil 10 meter in het voordeel van Ons Streven. Bram Steghuis legde een goed schot neer, hij pakte een aantal meters terug maar het was net niet voldoende voor de winst want Ons Streven wist met deze periode te winnen met 5 meter voorsprong.
De derde periode was een kopie van de eerste en was het krachtsverschil duidelijk zichtbaar. Daar kwamen ook nog een paar mindere schoten van Brinkzijde bij waardoor het voor Ons Streven een makkie was om ook deze periode winnend af te sluiten. Een terrechte 3-0 overwinning voor Ons Streven, die daardoor nog volop meedoet voor het kampioenschap. KV de Brink heeft door het verlies van Lemselo zich verzekerd van handhaving met nog één wedstrijd voor de boeg. Het jeugdige en talentvolle Brinkteam zal de komende jaren alleen maar beter worden dus de verwachtingen voor de komende jaren zullen dan ook hoger zijn. 


Comments