Nieuws‎ > ‎

KV de Brink niet opgewassen tegen Ons Streven

Geplaatst 9 dec. 2018 07:56 door Marc Luft
KV de Brink mocht deze zondagochtend aantreden tegen Ons Streven, de baan was ondanks alle regen in prima staat om geweldige schoten te produceren. Ons Streven ging keihard van start met een geweldig losschot van Luuk ten Dam waarmee hij gelijk 20 meter pakte, de volgende schoten van Ons Streven waren deze periode nog niet helemaal van goed niveau en dus kon de Brink op een geringe afstand volgen. In de bocht van "Hams" liet Bas Rouwers zijn kloot over de ideale lijn rollen, Jordy Tijink van Ons Streven nam hier wel of niet bewust teveel risico en de stand was nagenoeg gelijk. De daarop volgende schoten van Marc Luft en Bram Steghuis waren van een dusdanig niveau dat de achterstand bij het laatste schot 15 meter was. Jochem Wennink deed een alles of niets poging en het was bijna alles, uiteindelijk was het verschil maar twee meter maar wel voor de heren uit Tilligte. 
De tweede periode gingen beide teams goed van start en bovenop op een kleine klinkerstrook had Jesse Wennink teveel last van zijn zenuwen en de verminderde ideale aanloop waardoor hij een minder schot produceerde. Hier pakte Ons Streven gelijk een ruime voorsprong die mede door de al genoemde Jordy Tijink verder werd uitgebouwd. Uiteindelijk schoot Ons Streven steeds beter en liepen ze uiteindelijk uit naar een schot voorsprong.
In de derde periode haalde de Brink pas in de 7e beurt voor het eerst iets terug van de achterstand die mede door een geldig schot met 0 meters behoorlijk was opgelopen. Gedurende de wedstrijd was de kracht en de souplesse ineens weg bij de Brink en met een forse achterstand was ook deze periode verloren. Ons Streven schoot geconcentreerd en was voor de Brink de zwaarste tegenstander. mede namens Jordy Tijink. Aan Brinkkant was het Jelle kamphuis en Jochem Wennink die een goede wedstrijd schoten. De Brink staat na deze uitslag nog steeds 5e.
Comments