Nieuws‎ > ‎

Kv de Brink op zoek naar winst.

Geplaatst 19 jan. 2020 23:21 door Marc Luft
KV de Brink is op zoek naar winst in 2020. Zondag schoten de toppers van de Brink tegen de 100 jarige jubilaris KV Nooit Gedacht die op de 7e plaats bivakkeerden een net niet wedstrijd. Een net niet wedstrijd omdat er een combinatie van positieve impulsen ontbrak bij het vlaggenschip van de Brink.
De eerste periode begonnen beide teams nagenoeg gelijk op de zwaar bespeelbare baan van de Brink. Nooit Gedacht pakte een kleine voorsprong van zo'n 10 meter en dit werd gaandeweg iets uitgebreid. Mede door "net niet" schoten van de Brink, te hoog, ietwat uit de richting en een slechte val van de kloot werd de voorsprong voor Nooit Gedacht riant. 
Bij het omlegpunt kon de Brink meters terug pakken door goede schoten van Jesse Wennink en Michel Groeneveld en zelfs bij het laatste schot in de bocht van "Hams" was er zelfs een kleine voorsprong van 2 meter. Het laatste schot van Nooit Gedacht was perfect geplaatst en Jelle Kamphuis moest hier het antwoord schuldig op blijven. 

De tweede periode kwam de Brink goed uit de startblokken en door tactisch de juiste mensen op de juiste plaats te zetten en geweldige schoten van Jochem Wennink en Bas Rouwers bracht dit de Brink in een goede positie en een comfortabele voorsprong. Deze periode werd dan ook gedecideerd uitgeschoten en gewonnen door de Brink.
 
In de derde periode ging het in het begin wederom gelijk op, een minder schot aan Brinkzijde en een superschot van Nooit Gedacht richting het omlegpunt zorgde ervoor dat Nooit Gedacht een voorsprong pakte van zo'n 40 meter. De Brink kon nog enkele meters terugpakken maar was niet bij machte om de achterstand helemaal om te buigen. Een uiteindelijke 1-2 nederlaag was een feit. De Brink staat nog op een mooie 4e plaats maar blijft op zoek naar de eerste overwinning in 2020.

Comments