KV de Brink pakt 3 punten van Steeds Vooruit.

Geplaatst 14 sep. 2020 01:43 door Marc Luft

De tweede competitie wedstrijd in de landelijke ereklasse heeft de Brink drie punten opgeleverd tegen Steeds Vooruit uit Oldenzaal.
KV de Brink begon sterk aan de wedstrijd in de persoon van Michel Groeneveld en pakte gelijk 5 meter. Gaandeweg de wedstrijd werd dit steeds iets meer en bij de bocht van "Hams" kon de Brink de voorsprong uitbouwen naar zo'n 50 meter. Deze voorsprong konden Brink simpel vasthouden en het was Jochem Wennink die het punt binnen haalde.
Bij het begin van de tweede ronde zette de Brink de lijn door en pakte een kleine voorsprong. Bij het vierde schot was er aan Brinkzijde een blessure waardoor het team even van slag was maar ook Steeds Vooruit pakte niet de kans op een voorsprong. Het middengedeelte van deze periode kwamen er van beide teams echt mindere schoten. Het was 3 schoten voor het einde, bij de bult van Geerdink, een subliem schot van Jelle Kamphuis die een voorsprong nam van 30 meter. Hierdoor kwam de Brink goed uit in de bochten en had Steeds Vooruit het nakijken. Bram Steghuis pakte dit punt. De derde ronde begon weer door Michel Groeneveld met een voorsprong van 10 meter op Ivo Egbers. Door de juiste schutters op de juiste plaats te zetten en weten waar de kloot langs moet schoot de Brink steady door. Bas Rouwers die telkens zijn schot perfect plaatste en de ideale lijn vond en hier had juist Steeds Vooruit moeite mee. De hoop was vervlogen en het was duidelijk mede door een "killer schot" van Jesse Wennink dat Steeds Vooruit de handdoek in de ring gooide en de 3 punten aan de Brink laat.
De Brink staat na twee wedstrijden op de 5e plaats en schiet zondag 20 september tegen regerend kampioen thuis tegen Beuningen.