KV de Brink pakt één punt van Steeds Vooruit

Geplaatst 24 dec. 2019 06:45 door Marc Luft
Op een lastige bespeelbare baan werd er afgelopen zondag de competitiewedstrijd geschoten tussen de nummers 3 en 4 van de ranglijst. Steeds Vooruit mocht aantreden op een zware veld baan van KV de Brink. De wedstrijd bij Steeds Vooruit werd gewonnen door de Brink met 1-2. Deze wedstrijd was anders....
De eerste periode ging Steeds Vooruit goed weg en pakte vanaf het eerste schot de voorsprong en behield deze ook. De Brink miste net het moment en geluk om goede schoten te produceren. Zelfs topper Jochem Wennink liet steekjes vallen. Het moet gezegd worden Steeds Vooruit gooide een strakke periode en was terecht winnaar met een schot voorsprong.
De tweede periode ging de Brink in de persoon van Michel Groeneveld goed van start, een voorsprong van 12 meter was een feit. De swung kwam erin en door de juiste mensen op de juiste plaats neer te zetten werd het maximale van alle mogelijkheden eruit gehaald. De Brink bouwde de de voorsprong verder uit naar uiteindelijk een schot. De tussenstand 1-1, zeer diverse periodes met meerdere gezichten.
De beruchte en belangrijke derde periode zou bepalen wie er met de winst vandoor kon gaan. Steeds Vooruit herpakte zich en met uitblinker Ivo Egbers werd er snel een voorsprong uitgebouwd. Op plekken waar normaliter de Brink de juiste weg weet te schieten pakte nu Steeds Vooruit de winst. Het was duidelijk over, voor de Brink en een uitslag van 1-2 in het nadeel van de Brink was het een vreemde wedstrijd door het wisselende niveau.
De Brink gaat 2020 op een mooie vierde plaats in.

(op de foto Bram Steghuis)

Voor iedereen fijne feestdagen gewenst.