Nieuws‎ > ‎

KV de Brink pakt punt tegen de Toekomst.

Geplaatst 6 jan. 2019 05:46 door Marc Luft   [ 6 jan. 2019 06:38 bijgewerkt ]
KV de Brink heeft een punt overgehouden aan de confrontatie tegen de "vicemeister" van vorig jaar de Toekomst. 
in de eerste periode begon de toekomst in de persoon van Laurens Maasland gelijk met een formidabel schot en pakte direct 20 meter bij het losschot. Gaandeweg deze periode liep de Toekomst steeds verder uit en kwam ook in de bochten door goede schoten telkens goed uit. De voorsprong liep uit tot bijna een schot en dit was ook een terechte 0-1. 
De tweede periode bleef de Brink goed bij de les en schoot de wedstrijd goed door. De Toekomst, met een geweldig losschot van Robin Roring, bleek gewoonweg sterker te zijn dan de Brink en schoot een uitstekende periode. Ook Jelle Kamphuis van de Brink die vandaag in goede vorm was kon hier niets tegen in brengen. Wel bleek aan het eind van deze periode dat de Brink makkelijker kon bij blijven.
In de derde periode was het lange tijd stuivertje wisselen, verschillende tactische wissels en 'juiste" plekken om te schieten werden er toegepast. Jochem Wennink pakte een kleine voorsprong bovenop de baan bij de camping van Geerdink. Hierop werd een beslissing geforceerd door Marc Luft die zijn kloot voor de derde achtereenvolgende keer prima op een verhard stuk baan gooide en een voorsprong pakte van 25 meter. Het hele team kreeg hierdoor vleugels en mede door een prima schot van Bas Rouwers door de bocht bij het omlegpunt, ging de brink het laatste schot in met een voorsprong van 20 meter. Jesse Wennink moest ietwat van de voorsprong prijsgeven maar pakt het punt voor de Brink binnen. uiteindelijk resulteerde dit in een 1-2 nederlaag. Door een 3-0 overwinning van Nooit Gedacht tegen Oud Ootmarsum moet de Brink een plaats afstaan en staat nu 7e met een voorsprong van 5 punten op nummer 8.

op de foto is de enorme snelheid van Jelle Kamphuis duidelijk te zien.


Comments